11 Mart 2014 Salı

3D Oyunlar Dünyası

Ziyaret etmediğimiz kısımlar sisle kaplı olup ziyaret ettiğimiz takdirde açılacaktır. Diğer korsanlarla da savaş halinde bulunacağımız için gemi ve mürettebatımız önemli. Elde ettiğimiz yağma altınlarını ve defineleri buna yatırmamız bizi tüm korsanların kralı olmaya giden yolda destekleyecektir.

Blogspot desteği ile birlikte internet aleminde lgi çeken 3d oyunlar dünyasında sevilen köklü oyun yapımcıları shockwave, unity, adobe ve diğer ünlü yapımcıların oyunları ile içerikleri doldurulmuştur. Söz konusu 3d oyunları oynamak için bu firmaların ürettiği eklentileri bilgisayarınıza kurmanız gerekmektedir. Bu eklentiler ile beraber tarayıcı üzerinden herhangi bir indirme yapmadan kaliteli görsel ve ses deneyimi oyun keyfi yaşayabilirsiniz. Eklentiler adlı bağlantımız üzerinden yan uygulamaları indirebilirsiniz.

Oyun dünyası artık çok gelişti. İnsanlar bilgisayarlarına oyun indirmek yerine daha çok tarayıcı üzerinde oyun üzerinden oyun oynamayı tercih etmektedir. Bu veriler bir çok firma tarafından yayınlanmış istatistik sonuçlarında gözle görülür bir şekilde belli etmektedir. Çocuklar, gençler ve hatta yetişkinlerde dahil standart görsellere sahip eğlence türünden ziyade kaliteli görsele sahip ve çoklu oyuncu seçeneğini tercih etmektedirler. Grafik, ses ve oynanış kalitesini baz alan oyun severler daha çok 3d oyunları tercih etmektedirler. Buna sebep olan durumlar belirttiğimiz kriterler söz konusu olmaktadır. Bu yoğun istek ayrıca bir çok dev firmanın da ilgisini çekmiş olmalı ki sektörde inanılmaz bir rekabete ortamı yaratmaktadır. Özellikle bu rekabet ortama bir çok insana iş kapısı olmasına sebebiyet vermiştir.

3d Oyunlar kategorimizde, Türkçe ve ingilizce olmak üzere yeni çıkan 3 boyutlu oyunları ücretsiz oynayabilirsiniz. Site adresimiz http://3d-oyunlar-dunyasi.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder